Hani herşeyin bir saati olurmuş ya;olgunluk saati, asilik saati, hüzün/neşe saati,eşref saati...ve sonunda pisskopat(psikopat) olma saati ..
Artık bende kendime katlanamıyorum, kendimi bile çekemiyorum şu günlerde..!
Bilmiyorum belki hayatla,belkide mevsimsel değişikliklerle ilgilidir.
Hayatın anlamı,vızırtısı, insanların sürekli kendilerini birşeyler başarmak için, birşeyler yapmak zorunda hissetmeleri ve bunu anlayamama rağmen benim de bu duygular içinde yuvarlanmamla ilgilidir belkide.
Ciddi ciddi moralsizim bugünlerde ,nedeni yok,aramıyorum da..
Ne yediğim rezenin(rezene kökü) tadı var,ne de konuştuğum insanların fısıldadıklarının..!!
Benim gibi havanında tadı yok..
Gecenin bir yarısı öten manyak bir horozun yüzünden uykumun tadıda yok...!
Yaşamak için aldıgım nefesin bile anlamı yok..
Can sıkıntımın nedeni ,genel anlamda hissettiğim kızgınlıklar sanırım..!
Bizi ,yani seni/beni/onu adam yerine koymayıp,yarınlarımızı karartanlara..
Her gün gündemimi gerilim türü haberlerle meşgul edenlere..
Hissettiğim sevgiye karşı gördüğüm sevgisizliğe.. !
Gereksiz ve anlamsız dedikodulara..
Samimiyetsiz vıcık vıcık olmuş ilişkilere !
Her geçen gün gelecekten duydugum korkuya...
Tutunduğum/sevdiğim her an elimden kayıp gidecekmiş hissine ..
Kendine bir gram güveni olmayan,ama o olmazsa dünya dönmeyecekmiş gibi orta yerlerde gezinen kompleksli insanlara..!
Dokunduğu(m) herşeyden ve herkesten mikrop kapma sendromu yaşatan pissskopatlara...!
Kafasına, elimdeki kupayı fırlatmak isteyipte ,"0" Turkiye`de oldu icin elimde kalan kupaya,mesafaye..
Sormak isteyipte soramadığım sorular için koparttığım lülelere...!
Hatta adına yaşamak dediğimiz şu kargaşaya...
Kısacası herşeye ve herkese kızıyorum şu günlerde..
Gereksiz yere kırılıyorum,üzülüyorum,sonrada oturup pisskopat hallerde ortada dolaşıyorum..WHO CARES..?
bir hafta daha bitti yeter bu kadarlik mizmizlik
........................................................................................................
Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!
Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir.
Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.