Bilgi Paylaşım Forumu » Bilgisayar Programlar Ve Yazılımlar » Programlar
Advanced SystemCare Personal 3.1.2.606 Trial Türkçe+CRACK
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

11-03-2009 09:19 ÖÖ | Düzenleyen ferdi 11-03-2009 10:01 ÖÖ
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin
  Advanced SystemCare Personal 3.1.2.606 Trial Türkçe+CRACK

img4.imageshack.us/img4/5729/ozlemradyonet.jpg

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced SystemCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları :
Sadece 1 klik
# Tüm işi 1 klikle bitirir.
# Sisteminizi, 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir.

PC'niz için 360° koruma
# Güncel tanımlamalarla, bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler.
# Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller.
# Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler.

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur
# Geçersiz kayıt defteri girişlerini tarar ve düzeltir.
# Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devredışı bırakır.
# Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller.

PC performansını 3 kata kadar çıkarır
# Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler.
# Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler.

Yenilikler
+ Yeni bir kayıt defteri düzenleyicisi eklendi.
+ Kullanıcı arabirimi güçlendirildi.
+ Dil paketi güçlendirildi.
* Windows Vista'daki GUI hataları giderildi.
* Genel hatalar giderildi.

DOWNLOAD:

Sadece uyeler Linkleri Gorebilir... Uye Ol Yada Giris Yap.

uzunca bir aramadan sonra orjinal kullanıcı adı ve şifresini buldum Smile Smile

kullanıcı adı ve şifresi aşağı da verilmiştir.

Kullanıcı adı : raymond.cc

Şifre : AF0B-AF0B-A0FF-6767

Denenmiştir kesinlikle çalışıyor Smile Smile

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  SIROZ, Kırgınım işte.., BRONS VE AKCIGERLERDE ANORMALLIK (YENIDOGAN), aşk için, DENEME ATLAYIŞI, Anneciğim!, Rapitten dosya indirme programı, Foruma Video Ekleme, Falakaya yatırıldı aşk, IHANET, Gül olmasaydı, Tek Taraflı Aşk:(, Susuyorum Hüzünlerimin Karşısında., SEBEBIM SENSIN, Şehitler Ölmez Vatan Bölünnez  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence